Termeni si Conditii


Ultima modificare: 05 august 2019Bun venit la Intermedia Creative Business!


Iti multumim pentru utilizarea site-ului nostru („Serviciile”). Produsele si Serviciile sunt oferite de S.C. Intermedia Creative Business SRL, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Basarabia 256, sector 3.

Prin utilizarea „Serviciilor” noastre, esti de acord cu Politica noastra de Confidentialitate si prezentii Termeni si condittii.

Te rugam sa citesti cu atentie, iar daca ai nelamuriri sau întrebari ne poti contacta oricand direct prin telefon.


Termeni si conditii (explicati)


Funizor: S.C. Intermedia Creative Business SRL.

Utilizator: orice persoana fizica care utilizeaza site-ul nostru in nume propriu sau in calitate de reprezentant al unei persoane juridice sau institutii publice. Client: orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani sau orice persoana juridica cu sediul in Romania sau alta tara care a incheiat un contract cu Prestatorul. Servicii: orice optiune a site-ului sau serviciu listat pe site, inclusiv cele mentionate în e-mail-ul de programare, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator in beneficiul Utilizatorului sau Clientului.

Site: pagina web gazduita la adresa: www.intermedia.ro

Blog: pagina cu articolele din cadrul ste-ului www.intermedia.ro.

Comentariu: apreciere sau obervatie exprimata intentionat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecarui articol.

Testimoniale: recenzie sau apreciere a unui client in ceea ce-l priveste pe Prestator exprimata prin intermediul platformelor Facebook sau Google Maps, precum si transmise pe e-mail.

Contract: angajament asumat de ambele parti in forma scrisa.

Formular: set de campuri de colectare de informatii (asemanator chestionarului) cu un scop definit: contact, solicitare programare, propunere colaborare, multumire si asa mai departe.

Comunicari de marketing: email-uri, reclame PPC folosind cookie-uri pin Facebook, Instagram si Google Ads, mesaje prin intermediul retelelor de social media, SMS-uri sau orice alte forma de promovare.

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditiile care se aplica unui „Serviciu”, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al serviciilor noastre.

Consulta periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor „Termeni si conditii”.

Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra în vigoare în termen de minimum patrusprezece zile dupa publicare.

Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra în vigoare imediat.

Daca nu esti de acord cu modificarile aduse termenilor si conditiilor aferente unui „Serviciu”, îti sugeram sa întrerupi utilizarea Serviciului respectiv.

Daca nu respecti prezentii Termeni si conditii si noi nu luam masuri imediate, nu înseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

Pentru informatii despre modul în care puteti sa contactati Savart, accesati pagina noastra de contact.


Utilizarea Serviciilor noastre


Trebuie sa respectati Politica de Confidentialitate (cum prelucram datele cu caracter personal) precum si prezentii Temenii si Conditii de utilizare ale site-ului.

Nu utilizati Serviciile în mod necorespunzator. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementarilor europene.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor catre tine daca nu respecti Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu-ti ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care îl accesezi.

Nu ai dreptul sa utilizezi continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului în care obti permisiunea scrisa din partea noastra. Prezentii Termeni si Conditii nu-ti acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor.

Nu copiati în totalitate sau în parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursa ale site-ului. Acestea sunt proprietatea S.C. Intermedia Creative Business SRL.

Putem examina continutul comentariilor pentru a stabili daca este ilegal sau daca încalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, în mod rezonabil, ca încalca politicile noastre ori legea.

Însa acest lucru nu înseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupune ca îl examinam.

În ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre tine, putem sa-ti trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii.

Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari, folosind link-ul pentru dezabonare de la finalul fiecarui e-mail, raspunzand printr-un e-mail în care soliciti expres acest lucru sau printr-o scrisoare expediata la adresa sediului social sau printr-un e-mail la office [@] intermedia. ro .

Pentru alte comunicari de marketing ai posibilitatea de a sterge oricand cookie-urile din propriul browser sau sa ne soliciti în scris stergerea datelor tale personale.


Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor


Politicile de confidentialitate S.C. Intermedia Creative Business SRL explica modul în care tratam datele tale cu caracter personal si în care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca S.C. Intermedia Creative Business SRL sa poata utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.


Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor


Modificam si îmbunatatim în mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa întrerupem complet furnizarea unui “serviciu”.

Poti sa renunti oricand la utilizarea Serviciilor noastre, însa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu tine.

Consideram ca tu esti unicul proprietar al propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important.


Garantii si declinarea responsabilitatii


Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca-ti va face placere sa le utilizezi.

Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite în legatura cu Serviciile.

De asemenea in cad procesul de construire a unui site folosim programe software apartinand unor terti. Lista completa se regaseste pe pagina de confidentialitate