PRINT SI MAI MULT...


DAM CULOARE AFACERII TALE

Intermedia Creative Business inseamna o echipa tanara, cu o vasta experienta in domeniul tiparului digital de tip UV, ce isi propune sa vina in sprijinul partenerilor sai cu servicii de calitate.

Ne straduim sa fim mult mai mult decat un furnizor de servicii si sa devenim un partener capabil sa ofere soluții optime care sa ne uneasca intr-un parteneriat benefic si de lunga durata.

La noi gasiti servicii de imprimare UV de mari dimensiuni pentru o gama larga de materiale rigide sau in rola. Ne laudam cu tehnologie de ultima generatie si calitatea printului la viteza mare.

Beneficiem de utilaje care ne permit sa oferim servicii de debitare, biguire, gravare si sanfrenare pe o gama larga de materiale. Bazat pe cea mai noua tehnologie din domeniu, laserul decupeaza perfect materiale diverse cu consum redus de energie si grija fata de mediu.

Prelucrarea automata a cutitelor pentru fabricarea stantelor plane ne permite o capacitate mare de productie cu o precizie foarte ridicata. Si pentru ca vrem sa fim cat mai aproape de partenerii nostri executam servicii de stantare pe orice suport de la hartie pana la carton si plastic de diferite dimensiuni si formate.DIGITAL IN TREI PASI


CLIENTII / PARTENERII NOSTRI


AI O INTREBARE ?


Scrie-ne si revenim cu un raspuns in maxim 48 ore

CONTACT