DEBITAREDebitare

Cea mai avansata tehnologie

La noi gasesti cea mai avansata tehnologie pentru realizarea proiectelor tale. Putem decupa pe contur, bigui, debita si grava materiale precum: carton ondulat, forex, polipropilena, hartie, plexiglas, lemn, placaj, sticla, piele, metalex, pal, mdf, dibond, foam, tabla din aluminiu, etc.

Router Multicam pentru taiere pe contur si biguire cu masa de taiare: 2200 X 3200 mm

Laser pentru debitare si gravare cu masa de taiare: 1000 X 1600 mm

CNC in 3 axe pentru debitare si sanfrenare cu masa de taiare: 1300 X 2600 mmTehnologia laser are aplicabilitate in toate domeniile de activitate, astfel ca si-a gasit locul atat in industria publicitara cat si in confectionarea ambalajelor. Laserul ca instrument de debitare si gravare poate taia aproape orice, de la hartie pana la otel, cu o precizie uluitoare. In plus, tehnologia laser este una dintre cele mai rapide metode de debitare.


Ce ofera tehnologia LASER

Taierea cu tehnologie laser ofera detalii precis executate si suprafete cu aspect impecabil. Aceasta tehnica de taiere este o alternativa la prelucrarile mecanice prin aschiere, fiind recomandata ,in special, atunci cand se doreste obtinerea unor piese de o finete deosebita. Varietatea materialelor pe care le poate taia un utilaj de tip laser este foarte mare.


Avantajele tehnologiei LASER

• precizie inalta
• finete in executie
• permite taierea unor contururi cu geometrii variate
• latimea taieturii este foarte mica
• timp redus de taiere
• piesele pot fi folosite imediat.


Debitare icon